Analysis Of Islamic Enterpreneurs Knowledge, Motivation and Social Support On Interest Of Business Of College Students Moslem In Semarang
Abstract
Keywords
Full Text:
PDFReferences
R. Ragab Rizk, “Back to basics: an Islamic perspective on business and work ethics,” Soc. Responsib. J., vol. 4, no. 1/2, pp. 246–254, Mar. 2008, doi: 10.1108/17471110810856992.
Kompas, “BPS: Tingkat Pengangguran Terbuka Meningkat dari Tahun Sebelumnya,” Money.Kompas.Com, 2015. https://money.kompas.com/read/2015/11/05/171744726/BPS.Tingkat.Pengangguran.Terbuka.Meningkat.dari.Tahun.Sebelumnya (accessed Oct. 01, 2016).
Hendro, Dasar-dasar Kewirausahaan. Jakarta: Erlangga, 2011.
P. A. N. Meredith, Geoffrey G, Robert E, Nelson, Kewirausahaan Teori dan Praktik. Terjemahan oleh Andre Asparsayogi. Jakarta: Pustaka Binaman Pressindo, 2002.
Y. Budiati and T. Endang Yani, “Minat mahasiswa menjadi wirausaha (studi pada mahasiswa fakultas ekonomi universitas semarang),” J. Din. Sosbud, vol. 14, pp. 89–101, 2012.
S. Singgih, Buku Latihan SPSS Statistik Parametrik. Jakarta: Elex Media Komputindo Kelompok Gramedia, 2001.
U. Sekaran and R. Bougie, Research methods for business: A skill building approach, 5th ed. Chichester: John Wiley & Sons, 2009.
S. F. Wanto and Tiwan, “Effect of Independence and Entrepreneurship Motivation on The Entrepreneurship Interest Of SMKN 1 Seyegan Students,” J. Pendidik. Vokasional Tek. Mesin, vol. 2, no. 3, 2014.
M. A. Mustofa, “Pengaruh Pengetahuan Kewirausahaan, Self Efficacy, dan Karakter Wirausaha terhadap Minat Berwirausaha pada Siswa Kelas XI SMK Negeri 1 Depok Kabupaten Sleman,” Universitas Negeri Yogyakarta, 2014.
DOI: https://doi.org/10.33096/injhss.v2i1.213
Refbacks
- There are currently no refbacks.
InJHSS indexed will be:
___________________________________________________________
International Journal of Halal System and Sustainability (InJHSS)
ISSN 2808-9154
Published by Universitas Muslim Indonesia
W : http://www.umi.ac.id/
E : ichalalumi@umi.ac.id
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0